|
Trylledej laves af: 2 dele mel + 1 del fint
salt + en sjat olie + varmt vand til dejen er sammenhængende uden at klæbe. Selv plejer
jeg så at lade dejen ligge et par dage, hvorefter jeg tilsætter mere mel. Dejen bliver
langt smidigere på den måde. |
|
|
Man
ruller en lille kugle og tænker på en grævling. Hvordan ser sådan en
egentlig ud? |
Den er sådan lind
pæreformet, ikke? Så ruller man kuglen i pæreform. |
|
|
Så har den ben. Forben.
Dem klipper man med en saks. |
Nu kan
grævlingen stå - eller nærmere sidde. |
|
|
Tryk
den lidt flad i bunden, afrund forbenene og giv den øjne af kortnåle. Så
skal den tørre. I ovnen må den ikke få over 70 grader. |
Når den er nogenlunde tør
kan den males. Den skal have sorte maskestriber, som males med spritfarve.
Man kan hurtigt lave en hel familie. |
|
Se rigtige grævlinger
her. |