Flagermus
Fingerflagermus i skumgummi og læder. Vingerne kan foldes sammen.

Udskriv skabelonen herunder til venstre.
(Højreklik på billedet, vælg "gem billede som" og gem skabelonen på harddisken. Når den derefter udskrives skal du vælge "tilpas til side" under sideopsætning, så får skabelonen den rigtige størrelse. Hvis du har en lamineringsmaskine er det en god idé at laminere papiret inden skabelonen udklippes.)

Udover skumgummi (10mm polyetherplade) og læderrest bruges en hæftemaskine med små hæfteklammer (nr. 10), saks, lim, hobbykniv og to små, sorte perler.

Overfør flagermusevingerne til læder og kroppen til skumgummi. De lange revner til ører kan skæres med det samme, men undlad hullerne til øjne.
Læg et stykke ståltråd langs vingens yderkant.
Bøj vingekanten om ståltråden og sæt en række små hæfteklammer hele vejen hen langs kanten.
Fold kroppen langs den angivne linje. Det betyder at undersiden ved folden er smallere end oversiden. Træk nu undersiden først til den ene side og hæft et par klammer langs kanten - og så til den modsatte side og hæft dér.
Sådan. Kræng nu figuren rundt, så indersiden kommer ud ad. Nu ses allerede det lille hoved.
Sæt kroppen på vingerne ved at hive ørerne ud gennem sprækkerne i skumgummiet. Undersiden af skumgummiet skal være under lædervingerne.
Hæft nu langs kanten af skumgummiet på undersiden - gennem underside, vinger og overside. Husk et hul bagest til en finger.
Overkroppen hæftes fast til vingerne bagest og skumkanten trimmes. Klip nu små revner til øjnene.
Kom lidt lim i sprækkerne og put perlerne i som øjne. Mal flagermusen med spritpen. Lad undersiden - samt en ring om øjnene - være lys.
Spray nu dyret over med sprit. Det gør farven meget flottere, Og skal vi ud at flyve ...........
Hvis du vil se en rigtig flagermus, så klik her.
ikonhug.jpg (1171 bytes) Tilbage til hovedsiden ihjerner.gif (1431 bytes) Tilbage til idéer Tilbage til
skumting