Sex

Om sex i almindelighed Edderkoppesex Sneglesex Insektsex

En god bog
Bogen om dyrenes interessante sexliv er udsolgt fra forlaget. Derfor kan bogen nu - i ny udvidet revideret udgave - kvit og frit  hentes her i pdf-format.

Bogen er på 58 sider

Kan du ikke læse pdf-filer, så hent Acrobat Readeren her.

Bogen er kun illustreret med papirsnit, men følger man linket herunder, kan man se sex i billeder.

Bogen om havedyrenes sexliv handler om evolutionsbiologi - men betragtet fra en underholdende, humoristisk synsvinkel.

 

 

Pressen skrev:

Politiken: Det er absolut ikke kedelig læsning. En blanding af moderne darwinisme, skæve betragtninger og aldeles underholdende iagttagelser i den allernærmeste natur.

Jyllandsposten: Den danske biolog Bjørli Lehrmann har skrevet en fremragende lille bog med den dækkende titel Om dyrene i haven og deres interessante sexliv.

Berlingske Tidende: Det har i årevis været god tone at anskue dyrenes handlinger som dikteret af hensynet til artens overlevelse." Men det passer ikke," erklærer Bjørli Lehrmann - der både kender sin Charles Darwin og sin Richard Dawkins.

Allerød Nyt: Alle husejer, sommerhusejere eller kolonihavefolk kender de dyr, der skrives om. Men ingen tvivl om, at det bliver nogle helt andre nære indtryk, man får af de små kræ fremover, når man har læst bogen.

Om forlaget "Biblioteket øverste Kirurgiske" skrev Information:
Forfattergruppen ØK har fået så megen omtale de seneste par år og det samme har deres forlag Biblioteket Øverste Kirurgiske (BØK) (men endnu ikke deres cykelklub CØK), at denne adresse sikkert vil være velkendt for alle dem, der i øvrigt kunne tænke sig at have nogen interesse i den. Jeg sætter den på alligevel, fordi en liste over undergrundsforlag ville være ufuldendt uden og så bare for at minde om, at man altså faktisk kan finde ting her, hvis lige bare ikke eksisterer andre steder. Niels Henrik Svarre Nielsens Skyggeleksikon f.eks. eller Om dyrene i haven og deres interessante sexliv af Bjørli Lehrmann.

Om sex i almindelighed Edderkoppesex Sneglesex Insektsex
ikonhug.jpg (1171 bytes) Tilbage til hovedsiden ihjerner.gif (1431 bytes) Tilbage til ideer

Tilbage til
undervisning